همانطور که از نام این سبک پیداست، در این روش صحنه نزدیک به فضای واقعی و روزمره، عکاسی میشود. یعنی در آن هنرمند سعی میکند که سوژه را در طبیعی ترین حالت ممکن و در محلی طبیعی و واقعی عکاسی کند. این سبک میتواند هم در رده تبلیغات و هم در رده پرتره قرار گیرد.
آنچه که سالهاست در عکاسی پرتره انجام میگیرد عکاسی به روش سنتی، با نورها، دکورها و ژست های تکراری و مصنوعیست. عکاسی لایف استایل کمک میکند تا بیننده عکس را برشی از یک رخداد طبیعی تصور کرده و ارتباط بهتری با آن برقرار کند. صحنه هایی که به این روش عکاسی میشوند معمولا شادابی و نشاط خاصی داشته که به واسطه آگاهی هنرمند از قاب، نور و پارامتر های دیگر به وجود می آید.
لازم به تاکید است که این سبک در عکاسی تبلیغاتی جایگاه ویژه ای داشته و هنرمند میتواند با تکیه بر آن تصاویر شگفت انگیزی را خلق کند.
این سبک عکاسی ، تقریباً در همه ی ژانر های عکاسی از عکاسی محصول گرفته تا عکاسی پرتره و … کاربرد داشته و از ویژگی های آن می توان به سادگی و باورپذیری اشاره کرد.در این نوع عکاسی چون سوژه مورد نظر، ژست و تیپ خاصی ندارد و در روزمرگی و در حال کار و یا آنچه در واقعیت هست عکاسی می شود، صمیمیت بیشتری را در نگاه مخاطب ایجاد می کند که البته در زمینه ی عکاسی پرتره این سبک نقش پر رنگ تری را ایفا می کند. البته باید این نکته را در نظر داشت که عکاس به صورت آگاهانه و با تکنیک های خاص به نحوی غیر ملموس برای بیننده، اقدام به نور پردازی و دستکاری در صحنه ی عکاسی می کند.
در عکس های پرتره Life Style که عکس هایی بسیار جذاب و در عین حال بسیار ساده می باشند، عکاس مبادرت به ثبت لحظه ای از زندگی روزمره یا حالات روحی افراد می کند که همین سادگی به جذابیت عکس می افزاید.
Tagged as: