نورپردازی در عکاسی صنعتی

January 23, 2019 ,
empty image
empty image

نورپردازی در عکاسی صنعتی یا بازی نور و سایه

اگر به ریشه کلمه Photograph (به معنی عکس) برگردیم، این کلمه در یونانی مشتق شده از photo (فوتوس) به معنی نور و graph (گرافوس) به معنی کشیدن و نوشتن است. بنابراین در واقع photograph یا همان عکس یعنی نگاشت نور، نورنگاری.

درنتیجه آنچه که در مرحله اول در هر عکسی مهم می شود، نور است. حالا که نور معرفی شد، یک میهمان ناخوانده دوست داشتنی هم در کنار ما قرار میگیرد که رفیق جدانشدنی نور است. سایه

فکر میکنم بعد از این صحبت بتوانم نورپرداز را به شما معرفی کنم. نورپرداز شخصی است که رفتار، جنس، حالات و خصوصیات انواع نور را به خوبی می شناسد و می تواند نور را به خوبی کنترل کند.

تفاوت عکس یادگاری و عکسی حرفه ای در چیست؟

ممکن است زمانی که عکس های یادگاری می گیریم صرفا به دنبال محیط روشنی باشیم که سوژه به خوبی در آن روشن و دیده شود در این مرحله عکس می گیریم ولی عکاسی نمیکنیم.

در حالیکه در عکاسی حرفه ای، مخصوصا عکاسی صنعتی که مخاطب خروجی آن بسیار عام است هدف صرفا روشن کردن صحنه نیست.

ما در عکاسی صنعتی خود را موظف میدانیم بابت هر نوری که در صحنه حضور میابد یک دلیل واضح داشته باشیم. حتی زمانی که در محیط خارجی عکس می گیرم نور محیط هم باید در کنترل عکاس باشد چه رسد به عکس های داخل استودیو.

 داستان نورپردازی دقیقا از همینجا آغاز شده و تفاوت عکاسان صنعتی در ابتدایی ترین شکل با همین موضوع مشخص می شود. یعنی کیفیت و سبک نورپردازی

عکاسان صنعتی حرفه ای چگونه از نور استفاده می کنند؟

وقتی وارد مرحله نورپردازی در عکاسی محصول می شویم، تازه اول ماجراست.

 باید هر محصول را در جای خودش بررسی و به نورپردازی آن پرداخت و باید دانست که کجای محصول و یا صحنه عکاسی سایه داشته باشیم، کجا نیم سایه و کجا نور

همینطور نورپردازی یک کفش چرمی با نورپردازی یک محصول آرایشی بهداشتی فرق می کند.و حالا به تنوع جنس محصولات در عکاسی صنعتی فکرکنید که هیچ کدام از آنها مثل هم نیستند.

شاید الآن بهتر بتوانید با مراجعه به صفحات عکاسی صنعتی ما در سایت و دقت در پارامترهای نورپردازی آن از قبیل شدت نور، سایه ها، نیم سایه ها، جهت نور، رنگ نور و عکس ها را بهتر ببینید.

می توانید از لینک های زیر به صفحات عکاسی صنعتی ما دست پیدا کنید.